Hurtig levering 2-4 hverdage 

Sikker betaling

Fri fragt i Danmark fra 799,-

So&Li fleece leggings (slim curve)

199,00 kr.
159,20 kr.

Dejlig varme og stretchy fleece leggings med slankene effekt og lækker tyk fleece foar indvendig. Med høj og blød elastisk talje 

Str. onesize

Taljemål 60 - 100 cm 

Hoftemål 70 - 110 cm

Se størrelses vejledning ⬇️

Taljemål 60 cm er størrelsen uden stræk i buksen. Taljemål 100 cm er den maksimale størrelse som bukserne strækker sig til 

Vægt 300 g

1
+
Tilføj til kurv

✅ Komfort og blødhed: Lavet af strik af højeste kvalitet, vores leggings giver uovertruffen komfort og er behagelige at røre ved. Du vil føle dig ekstremt fri og godt tilpas i dem.


✅ Slankende effekt: Vores leggings er designet til at slanke taljen og understrege figuren. Sorte klassiske leggings er tidløse og matcher ethvert outfit, hvilket gør dig altid moderigtig og selvsikker.


✅ Multifunktionalitet: De er perfekte til en række forskellige lejligheder - fra daglige gåture til mere formelle udflugter, hvilket gør dem til et alsidigt stykke tøj.


✅ Stram silhuetten: De passer perfekt til figuren og passer perfekt til tunikaer, sweatere og andre dele af garderoben. Du kan bære dem på mange forskellige måder, tilpasset dit humør og omstændigheder.


✅ Komfortabel bred linning: Bukserne har en bred behagelig linning. Hjælper med at holde leggings på plads, forhindrer dem i at glide og forbedrer komforten under fysisk aktivitet.


✅ Fantastisk til vinter: Perfekt til dig, der værdsætter komfort og stil, som ønsker at være ordentligt forberedt til koldere temperaturer.


✅️ Pelsforet i classic Black er et godt valg for dem, der leder efter en stilfuld og behagelig løsning til vinterdage.


✅️ vores leggings er lavet til pæn brug og stoffets sammensætning gør, at de ikke er velegnet som erstatning for skiundertøj og termo undertøj.

Materiale sammensætning:


 ➡ 85 % polyamid


 ➡ 15% Elastan


✅ Onesize størrelse


Den mindre værdi er størrelsen uden stræk, og den større værdi er den maksimale størrelse, som bukserne strækker sig til.


 ✔ taljemål: 60-100 cm


 ✔ hofter: 70-110 cm


 ✔ total længde: 100 cm


 ✔ indvendig længde ben: 69 cm


 ✔ +/- 2 cm