Hurtig levering 2-4 hverdage 

Sikker betaling

Fri fragt i Danmark fra 799,-

Fortrydelsesret


RETURNERING

Returnering af en vare/Hvis du fortryder dit køb.

Hygge-Liv tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.

Vigtigt!!!

Hvis ikke retur fristen overholdes. Kan varen ikke sendes retur og retten til at få refunderet dit køb, bortfalder 


Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og siddende samme sted og på samme måde som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Hygge-Liv skal være forsvarligt indpakket. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.

OBS: færdiglavede dekorationer tages som udgangspunkt ikke retur.

Sådan sender du retur til Hygge-Liv 


1. Giv os besked om at du har fortrudt dit køb på e-mail kontakt@hygge-liv.dk 


2. Pak varen forsvarligt ind


3. Vedlæg ordresedlen som var i pakken da du modtog den


4. Send pakken retur til vores adresse. Du kan med fordel bruge den vedlagte retur label ( pris 49 kr )


Varen SKAL!!! returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da vi har en udleverings aftale med dem,og dette giver mulighed for sporing af pakken. Pakker må IKKE!! sendes retur med DAO, da de afleverer pakker midt om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod dem. Dette resulterer oftest i at pakkerne bliver væk. OBS: vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse. Overholdes de ovenstående returnerings betingelser ikke vil der blive modregnet et fragt håndteringsgebyr i returvarernes pris på (49kr).


Returpakken skal sendes med omdeling til:

Hygge-Liv 

Bakkevej 15

8660 Skanderborg 


5. Du modtager en mail når vi har modtaget og behandlet din returvareNægtet modtagelse af pakker

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Hygge-Liv vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris som er 98 kr.


Ombytning af en vare:

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen senest 14 dage efter modtagelsen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto, hvis retur datoen er overholdt. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. Vi har ikke mulighed for at lave direkte ombytninger.