Hurtig levering 2-4 hverdage 

Sikker betaling

Fri fragt i Danmark fra 799,-

So&Li fleece leggings

199,00 kr.

Dejlig varme og stretchy fleece leggings, med lækker tyk fleece for indvendig 

Str. onesize

Taljemål 60 - 100 cm 

Hoftemål 70 - 110 cm

Se størrelses vejledning ⬇️

Taljemål 60 cm er størrelsen uden stræk i buksen. Taljemål 100 cm er den maksimale størrelse som bukserne strækker sig til 

Vægt 300 g

1
+
Tilføj til kurv

✅ Komfort og blødhed: Lavet af strik af højeste kvalitet, vores leggings giver uovertruffen komfort og er behagelige at røre ved. Du vil føle dig ekstremt fri og godt tilpas i dem.


✅ Slankende effekt: Vores leggings er designet til at slanke taljen og understrege figuren. Sorte klassiske leggings er tidløse og matcher ethvert outfit, hvilket gør dig altid moderigtig og selvsikker.


✅ Multifunktionalitet: De er perfekte til en række forskellige lejligheder - fra daglige gåture til mere formelle udflugter, hvilket gør dem til et alsidigt stykke tøj.


✅ Stram silhuetten: De passer perfekt til figuren og passer perfekt til tunikaer, sweatere og andre dele af garderoben. Du kan bære dem på mange forskellige måder, tilpasset dit humør og omstændigheder.


✅ Komfortabel bred linning: Bukserne har en bred behagelig linning. Hjælper med at holde leggings på plads, forhindrer dem i at glide og forbedrer komforten under fysisk aktivitet.


✅ Fantastisk til vinter: Perfekt til dig, der værdsætter komfort og stil, som ønsker at være ordentligt forberedt til koldere temperaturer.


✅️ Pelsforet i classic Black er et godt valg for dem, der leder efter en stilfuld og behagelig løsning til vinterdage.


✅️ vores leggings er lavet til pæn brug og stoffets sammensætning gør, at de ikke er velegnet som erstatning for skiundertøj og termo undertøj.


Materiale sammensætning:


 ➡ 85 % polyamid


 ➡ 15% Elastan


✅ Onesize størrelse


Den mindre værdi er størrelsen uden stræk, og den større værdi er den maksimale størrelse, som bukserne strækker sig til.


 ✔ taljemål: 60-100 cm


 ✔ hofter: 70-110 cm


 ✔ total længde: 100 cm


 ✔ indvendig længde ben: 69 cm


 ✔ +/- 2 cm

Kunder har osse købt